Pont nélkül maradt a végén a ZTE FC… – fotógaléria

Zalaegerszegen kezdődött a labdarúgó NB I. 2024-2025. évi sorozata, amikor a ZTE FC az MTK Budapest együttesét fogadta. A bajnoki nyitány nem sikerült jól a ZTE FC számára, hiszen egy hosszabbításban esett góllal kikapott.

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak ajánlotta fel az értékesítésből származó bevételt a költő

A zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak ajánlotta fel K. Sabján Ferenc nagykanizsai költő a Csendes üzenet című verseskötetének értékesítéséből befolyt bevételt, amit pénteken adott át a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház gyermekosztályán dr. Gárdos László osztályvezető főorvosnak, az alapítvány alapítójának és Pappné Kerkai Bernadett főnővérnek.

Németh Bea nemezelő kiállítása Gébárton

A Szigetszentmiklóson élő nemezelő népi iparművész, Németh Bea alkotásaiból nyílt vitrintárlat a Gébárti Regionális Népi Kézműves Alkotóházban. A gyapjúból készült remekeket augusztus közepéig tekinthetjük meg az intézmény nyitvatartási idejében.

Bereczky Csaba fafaragó a szakma szeretetére tanít

Két héttel ezelőtt rendezte meg ismét nagyszabású programját a Zala Megyei Népművészeti Egyesület. A Gébárti Népművészeti Fesztiválon a keszthelyi Bereczky Csaba fafaragó Átörökítendő értékeink című könyvét is megismerhették a látogatók.

FRISS MEGJELENÉS

[issuu-panel-folder-list id="7e1b5a7a-69d1-4a7b-bddd-bb74149472bb" per_page="1" result_order="desc" order_by="title"]