Zalaegerszegi 7 Nap
WWW.ZEG7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 11. 30.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 11. 30.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Zalaegerszegi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 03. 30.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 03. 30.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 03. 23.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 03. 23.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 03. 16.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 03. 16.
«
...7891011...
»
Élményfotózás az Én is sz’ép vagyok programon Zeg7Nap - A Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesülete (MOFE) a fogyatékos emberek világnapja alkalmából Én is sz’ép vagyok címmel invitálta élményfotózásra a Zala vármegyében működő gondoskodást nyújtó intézmények lakóit.
Göcseji ételek újragondolva Zeg7Nap - A kulináris különlegességekre fogékonyak számára kínál lehetőséget a Parázs bisztró.
A tabellaszomszéd a ZTE KK szombati ellenfele Zeg7Nap - Két vesztes mérkőzés után nagyon jól jött a Zalakerámia ZTE KK NB I. A-csoportos férfi kosárlabda-csapatának a múlt heti, Sopron elleni idegenbeli bravúr. Az egerszegiekre most sem vár sokkal könnyebb feladat, amikor szombaton (18.00) hazai környezetben a tabellaszomszéd DEAC csapata vár Tóth Ádámékra.
Kibontották a falat a tolvajok, így loptak a zalaegerszegi üzletből Zeg7Nap - A rendőrségre 2021. október 1-én érkezett bejelentés arról, hogy az éj leple alatt Zalaegerszegen egy műszaki áruház hátsó falát ismeretlen elkövetők kibontották, és onnan okostelefonokat, laptopot, táblagépeket és más elektronikai készülékeket vittek el megközelítőleg 38 millió forint értékben.
Bezárt az ügyvédi vezénylettel működő számlagyár Zeg7Nap - A jogász olyan gazdasági társaságot működtetett, amely az adócsökkentés érdekében több mint 241 millió forint összegben fogadott be valótlan tartalmú számlákat.


Fizetett hirdetések

A Bakonytól a Nyírségig versenyeztek a zalai tájfutók Zeg7Nap - Maradtak még bajnoki csatározások a tájfutóknál az esztendő utolsó szakaszára is. A hosszútávú, a pontbegyűjtő és az éjszakai országos bajnokságon a zalai klubok is indultak és több remek eredményt értek el.
Száznál több mobiltelefont zsákmányolt – Két zalai városban is megfordult Zeg7Nap - Brutálisan egyszerű módszerrel tört be híradástechnikai eszközöket árusító boltokba az a román férfi, akit a keszthelyi rendőrök november 25-én értek tetten és fogtak el.
Főleg a virtuális világban zajlottak a viadalok Zeg7Nap - Látszólag számítógépes játékokkal megrendezett viadalba csöppent, aki csütörtökön ellátogatott az Apáczai művelődési központba.
Megválasztották a területi választási bizottság tagjait Zeg7Nap - Ülést tartott csütörtökön a Zala Vármegyei Közgyűlés a Megyeháza Deák termében. Közmeghallgatást követően a testület az első napirendi pont keretében megválasztotta a Zala Vármegyei Területi Választási Bizottságot.
Átadták a Széchenyi István Egyetem előadó-épületét Zalaegerszegen Zeg7Nap - Nem az a cél, hogy az egyetemek az asztalfiókok számára gyártsák az elképzeléseiket, hanem szervesen be kell épülniük a gazdaságba. Ezt Varga Mihály pénzügyminiszter fogalmazta meg csütörtökön a Széchenyi István Egyetem zalaegerszegi előadó-épületének átadásán, ami egyben a hároméves fejlesztés lezárását is jelentette.
Közlekedési konfliktusból erőszak Zeg7Nap - Utcai verekedésbe torkollott a nézeteltérés két sofőr között, a történtek miatt büntetőeljárás indult.


Fizetett hirdetések

Egerszegi és keszthelyi aranyérem Zeg7Nap - Nemcsak a felnőtt korosztályú sportlövők, de az utánpótlás képviselői is szorgalmasan készültek az ősszel és mostanra jött el az ideje a “vizsgának”, vagyis az országos bajnokságon való megmérettetésnek. Nos, a serdülők idei légfegyveres bajnokságán Zalaegerszegre és Keszthelyre is került bajnoki cím, valamint a további érmekből jutott egy Nagykanizsára is.
Kneipp-taposó, mosolyfa, mesekert Zeg7Nap - A Zalaegerszegi Egyesített Bölcsődék Űrhajós Bölcsődéjében számos olyan fejlesztés valósult meg az elmúlt időszakban, amely egyrészt az intézmény felszereltségét javította, másrészt illeszkedett annak nevelési programjához. Ott jártunkkor is egy ilyen esemény történt, a környezettudatosság jegyében két fát ültettek el az udvara.

Dankos Attila szülővárosában, Zalaegerszegen ad adventi koncertet

Ismét a zalaegerszegi református templomban koncertezik december 8-án, pénteken 18 órakor Dankos Attila. Az orgonaművészt februárban nevezték ki a veszprémi Szent Mihály főszékesegyház zeneigazgatójává. Kántori feladatai, egyházzenei szolgálata mellett improvizációs programsorozatot szervez, orgonakoncerteken lép fel.