Zalaegerszegi 7 Nap

Zalaegerszegi 7 Nap
WWW.ZEG7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 12. 02.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 12. 02.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Zalaegerszegi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 07. 22.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 07. 22.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 07. 15.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 07. 15.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 07. 08.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2021. 07. 08.
«
...34567...
»
Ferenczi Istvánt faggatták a futók a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban Zeg7Nap - Az ultrasport – ezen belül is a futás – állt a középpontban, és valójában egy különleges összejövetelt tartottak a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban. Olyan talán még nem fordult elő, hogy egy korábbi válogatott labdarúgót és élvonalbeli edzőt faggassanak – az ultrafutók…
A második szettig még jól tartotta magát a ZTE RK Zeg7Nap - A női NB II.-es röplabdabajnokságban a ZTE RK együttese a hetedik mérkőzését játszotta újoncként. Az ellenfelek a székesfehérvári MÁV Előre Akadémia fiataljai voltak.
Rekorddal indítottak a téli szezon első madárgyűrűzésén az Erdődy–Hüvös-kastély parkjában Zeg7Nap - A téli szezon első madárgyűrűzésén nagy volt a nyüzsgés a botfai Erdődy–Hüvös-kastély parkjában, a szépszámú érdeklődő rekordszámú, 71 kismadár lajstromba vételénél asszisztálhatott.
Kigyulladt egy családi ház garázsa Zalaegerszegen Zeg7Nap - Tűz keletkezett egy családi ház udvarán álló hatvan négyzetméteres garázsban Zalaegerszegen, a Posta utcában csütörtökön délután.
Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az eső miatt Zala megyére Zeg7Nap - 24 óra alatt több mint 20 mm csapadék hullhat csütörtökön Zalában.


Fizetett hirdetések

Harminc éves a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének megyeszékhelyi csoportja Zeg7Nap - Harminc évvel ezelőtt, 1991. novemberében – két évvel az országos szövetség létrejötte után – alakult meg a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének megyeszékhelyi csoportja.
Az MTA kitüntette a zalaegerszegi Baka Gabriella tanárnőt Zeg7Nap - A Magyar Tudományos Akadémia Pedagógus Kutatói Pályadíj Bölcsészet- és társadalomtudományok kategóriájának 2021-es kitüntetettjei között ünnepelhetjük Baka Gabriella tanárnőt, a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium gimnáziumi angol nyelvi munkaközösség-vezetőjét, aki A drámatörténet oktatásának lehetőségei a drámapedagógia módszereivel – Új metodológiai megközelítések a 21. századi oktatás korszerűsítésére című pályamunkájával érdemelte ki az elismerést.
A Zala Budo SE érmei a shotokan karate országos bajnokságán Zeg7Nap - A Zala Budo Sportegyesület tagjai is ott voltak a mezőnyben a Százhalombattán rendezett SKIF magyarországi szövetségének idei shotokan karate országos bajnokságán.
Figyelmetlen gépkocsivezetők gázoltak kerékpárost és gyalogost Zalaegerszegen: vádat emeltek ellenük Zeg7Nap - Az egyik baleset ez év március 8-án kora délután Nagykanizsán történt. Egy  47 éves  nagykanizsai nő a Rózsa út 11-13. számú ingatlanokhoz bevezető úton haladt  személygépkocsijával és  Rózsa útra az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva kezdte meg a kikanyarodást jobbra.
Zalaegerszegen mutatták be Merő Béla kötetét Zeg7Nap - Dr. Merő Béla színházi rendező Találkozások című kötetét mutatták be kedden délután a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.
Nagykanizsán 6500 ember oltakozott a múlt héten Zeg7Nap - Aki csak teheti, oltassa be magát a héten, hogy biztonságban készülhessünk a karácsonyra – mondta keddi sajtótájékoztatóján Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő.
Soha nem volt vezetői engedélye a férfinak, akit a zalaegerszegi rendőrök fogtak el Zeg7Nap - Soha nem volt vezetői engedélye a 46 éves Magyarkeszin élő férfinak, 72 órán belül bíróság elé állítják.
Már iskolák is pályázhatnak állatvédő címre Zeg7Nap - Az Állatvédelem gyerekeknek szerkesztőbizottsága az Állatorvostudományi Egyetem szakmai támogatásával kiírta az Év állatvédő Óvodája pályázatot 2022-re is. A kezdeményezés bővült: mostantól óvodák mellett általános iskolák is indulhatnak a címért.


Fizetett hirdetések

A nők elleni erőszakra hívta fel a figyelmet a szolidaritási futás a Parkerdőben Zeg7Nap - A nők elleni erőszakkal szembeni fellépésre hívták fel a figyelmet azok, akik részt vettek kedden kora este a Fény a sötétben elnevezésű megmozduláson.
A junior tőrözők magyar bajnokságán jól vizsgáztak a ZVE fiatal tagjai is Zeg7Nap - A zalai megyeszékhelyen rendezte meg a Magyar Vívó Szövetség a Zalaegerszegi Vívó Egylettel közösen az idei női és a férfi tőr juniorbajnokságot. Az egyéni és a csapatküzdelmek során is az esélyesek gyűjtötték be a bajnoki címeket.
A Lauf-B TK nyerte a zalai tekerangadót Zeg7Nap - Az NB-s teke bajnokságban az N. Teke SE simán kikapott az első osztályban, a második vonalban a Lauf-B TK nyerte a zalai rangadót a Zalaszentgrót ellen.
Átadták a 2021. évi Zala Megye Labdarúgásáért-díjakat Zeg7Nap - A Zala Megye Labdarúgásáért-díj 2021. évi jutalmazottjait köszöntötték kedden este a zalai megyeszékhelyen, ahol egyben az MLSZ Zala Megyei Társadalmi Elnökségének évzáró ülését is megtartották.

Rózsa Péter nyerte a Horváth Gyula Emléktornát

Befejeződött Zalaegerszeg nyílt sakkbajnoksága, amely immár a Horváth Gyula Emlékverseny helyezéseiért is zajlott, emléket állítva a ZTE, majd a Csuti SK legendás versenyzőjének és edzőjének. A győzelmet Rózsa Péter szerezte meg.

A hektikus időjárás ellenére is elfogadható eredményekről számolnak be a zalai gazdák

Felöltötte komor téli gúnyáját és pihenésre készül a határ, hazatérnek a mezőkről a kombájnok, a traktorok – a város szélén még éppen sikerült lencsevégre kapni egy New Hollandert, ahogy ekéjével az őszi mélyszántás utolsó barázdáit véste a szélső tábla földjébe. Késő délután már ezek a gépek is lemosva a gépszínben pihentek.