Zalaegerszegi 7 Nap
WWW.ZEG7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 09. 21.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 09. 21.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Zalaegerszegi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 06. 08.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 06. 08.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 05. 25.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 05. 25.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 05. 18.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 05. 18.
«
...23456...
»
Közös tornával az Alzheimer-kór világnapján (videó) Zeg7Nap - Húsz éve rendezik meg világszerte az Alzheimer-kór világnapját szeptember 21-én, a kezdeményezéshez hat éve csatlakoznak a zalaegerszegi idősügyi szervezetek, nyugdíjasklubok, amelyek az önkormányzat támogatását is élvezik.
Többsávosra bővült a csomópont Zeg7Nap - Az átalakítás az erre közlekedőktől még figyelmet igényel.
Gyémánt díjat kapott a zalaegerszegi Tourinform Iroda kollektívája és a Városmarketing Iroda Zeg7Nap - Magas színvonalú marketingtevékenységéért gyémánt díjat kapott a 25 éves zalaegerszegi Tourinform Iroda kollektívája és a Városmarketing Iroda.
A Zala vármegyei kórház rendezi a szakdolgozók országos kongresszusát Zeg7Nap - Hévízen rendezik az Egészségügyi szakdolgozók 53. országos kongresszusát, amelynek házigazdája a 175. születésnapját ünneplő Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház.
A Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület 35 éves jubileumát ünnepelték Zeg7Nap - Dr. Zörényi István kardiológus kezdeményezésére jött létre 35 évvel ezelőtt a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület, mely a közösségi élet erejét használva segíti az érintett betegségekkel küzdők gyógyítását, gyógyulását.
Házi tárlat a tó partján született alkotásokból Zeg7Nap - Egy hétig a Gébárti-tó partján zajlottak az Ady-iskola vizuális tagozata elsőéveseinek tanévkezdő órái, a lehetőség már 3 éve ad rendhagyó tanulási módot a diákoknak.


Fizetett hirdetések

Jól működik a szabadidős projekt a Mindszenty-iskolában Zeg7Nap - Több mint két évtizede, az intézmény újraindulása óta jó kapcsolatot ápol a Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium a Zalaegerszegi Vívó Egylettel. A két éve átadott sportkomplexum s a modern eszközökkel felszerelt vívócsarnok kiváló terepe a mindennapos mozgásnak, köztük az iskola egyik szabadidős projektjének, a vívásnak.
Kölyökkutyát mentettek meg a pénzügyőrök Zeg7Nap - Lakott területtől több kilométerre, forgalmas út mellett árválkodott.
Vörös kandúr otthon nélkül Zeg7Nap - A Bársonytalp-egyesület ismét az olvasók és a jó érzésű emberek segítségét kéri. Egyfelől a mentvények támogatásához kéri az adakozók figyelmét. Mint írják, a legtetemesebb kiadást az állatorvosi (ivartalanítás és beteg cicák gondozása, kicsik vitaminadagja) költségek és az élelmezés jelenti.
Veszélyek a pincében szüret idején Zeg7Nap - A felszabaduló szén-dioxid színtelen és szagtalan.
Kriptovalutában rejtőzött a bűnös vagyon Zeg7Nap - Hárommilliárd forint áfa befizetését csalta el egy hazai bűnszervezet.
Góczánné idén duplázott a szenior ob-n Zeg7Nap - Góczánné Tóth Zsuzsanna nem pihen, de hogy is tenné, amikor a Zalaszám ZAC szenior korú atlétája egész évben edz, s így tett a nyáron is, szeptemberben pedig eljött a szenior magyar bajnokság, melyen természetesen ő is részt vett.
Pénteken már az országos döntőn szerepelnek Zeg7Nap - A Diák I. korosztályú kötöttfogású birkózók területi döntőjének az egerszegi Ostoros Károly Csarnok adott otthont, ahol 78 birkózópalánta mérlegelt, ami kifejezetten magas részvételi arányt takar.
Első helyezett a zalai csapat Zeg7Nap - A Pécsi Ítélőtábla 2023. szeptember 14-15-én rendezte meg az Országos pervezetési verseny regionális döntőjét.


Fizetett hirdetések

Gazdag programsorozat a jubileumi évben – bemutatkozik a Vakok és Gyengénlátók Zala Vármegyei Egyesülete Zeg7Nap - Vetélkedőkkel, kirándulásokkal, összejövetelekkel ünnepelnek a Vakok és Gyengénlátók Zala Vármegyei Egyesületének tagjai, akik a szervezet elmúlt 20 évére emlékeznek vissza a közös programokkal. Az egyesület korábban is nagy hangsúlyt fektetett a közösségépítésre, a jubileumi évben azonban minden eddiginél több esetben hívják a tagokat kirándulni, túrázni, sportolni, vagy piknikezni.
A babák mozgásfejlődéséért Zeg7Nap - Kutatások bizonyították, azok a babák, akik már 1 hónapos kortól visszakerülnek a víz közegébe, gyorsabban fejlődnek.
Boér Gábor: ezek a mini El Clásicók mindenkire nagy hatással vannak Zeg7Nap - Boér Gábor vezetőedző nehéz sorsolást említett, de persze van a Haladás elleni Magyar Kupa-mérkőzésnek előnyös oldala is, viszont a ZTE FC számára a későbbi kupameccs még távoli, hiszen egyelőre gőzerővel a bajnoki folytatásra összpontosítanak a kék-fehérek.

Sorsoltak: Haladás-ZTE FC a MOL Magyar Kupa legjobb 32 együttese között!

Kialakult a labdarúgó MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapatának mezőnye, melyben már csak a ZTE FC képviseli a zalai színeket, amely szombaton sikerrel vette a Cigánd elleni akadályt, az FC Nagykanizsa viszont búcsúzott, ami fájó számára. Hétfőn este kisorsolták a 4. forduló párosítását: a ZTE FC a Haladással találkozik!