Zalaegerszegi 7 Nap

Zalaegerszegi 7 Nap
WWW.ZEG7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 01. 19.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2023. 01. 19.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Zalaegerszegi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 06. 16.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 06. 16.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 06. 09.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 06. 09.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 06. 02.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 06. 02.
Lezárás a Bíró Márton utcában Zeg7Nap - A zalaegerszegi önkormányzat beruházásában február 9. és 10. között, valamint február 12. és 13. között csapadékcsatorna építése miatt teljes szélességében lezárnak a Bíró Márton utcában, a Radnóti utcai óvoda északi oldalán egy 50 méteres útszakaszt, tájékoztatta portálunkat a polgármesteri hivatal.
A Magyar Vöröskereszt is támogatja a földrengés áldozatait Zeg7Nap - A Magyar Vöröskereszt pénzadományokat gyűjt a Törökországot és Szíriát sújtó földrengés áldozatainak megsegítésére. A hazai humanitárius szervezet a Nemzetközi Vöröskereszt és a Vörösfélhold Mozgalom tagjaként nyújt segítséget a török-szír határtérséget sújtó földrengések károsultjainak – tájékoztatta a szervezet kedden az MTI-t.


Fizetett hirdetések

ZTE: az első bajnoki pont után kupaszerda Zeg7Nap - A vasárnap esti FTC–Újpest derbi „mentette meg” a labdarúgó NB I. 18. fordulóját, a kört záró fővárosi mérkőzésen négy gól született, majdnem annyi, mint a többi találkozón együttvéve. Más szempontból is kilógott a sorból ez a ­meccs: 18 ezren látták a helyszínen, és nem mellesleg itt született meg a forduló egyetlen győzelme…
Pályaorientációs nap a ZSzC Széchenyi István Technikumában Zeg7Nap - Második alkalommal szervezték meg hétfőn a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Széchenyi István Technikumában a nagy volumenű pályaorientációs napot, amelyen a továbbtanuláshoz és a munkába álláshoz kapcsolódó tudnivalók mellett a leendő munkahelyek és az egyetemek kínálatáról is tájékozódhattak a végzős diákok.
A nehezebb feladatot Sopronban magabiztosan oldotta meg a ZTE KK Zeg7Nap - Összességében magabiztos győzelmet (65-77) aratott szombaton Sopronban a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi-kosárlabdacsapata, amely a sikerrel megerősítette helyét a dobogó harmadik fokán.
Erhardt Gábor Ybl-díjas építész a zalaegerszegi MCC központban tartott előadást Zeg7Nap - A háromosztatú ház a Kárpát-medence jellegzetes népi építészeti megoldása, amely máig tovább élhetne. Nevezhetjük regionális, organikus irányzatnak? Érdemes-e ehhez igazodni a XXI. században, vagy már csak vidéki idill?
Nem volt gól Egerszegen, nincs győztes sem… (galéria) Zeg7Nap - Két tavaszi vereségét igyekezett feledtetni a ZTE FC NB I-es labdarúgó csapata vasárnap délután. A vendég az a Mezőkövesd volt Zalaegerszegen, melyet az ősszel Ricardo Moniz együttese 5-0-ra győzött le idegenben. Ezúttal egyetlen gól sem született…


Fizetett hirdetések

Fókuszban az életem – Dr. Németh Barnabás kardiológussal a szívritmuszavarokról Zeg7Nap - A zaol.hu új online videós sorozata az egészségünket állítja a középpontba.
Itt adhat vért Zala vármegyében február 6. és 12. között Zeg7Nap - Véradásra jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, de még nincs 65 (első véradók esetén a felső korhatár 60 év), testsúlya eléri az 50 kg-ot és egészségesnek érzi magát. Véradáshoz hozza magával a személyazonosító igazolványát, lakcím és taj-kártyáját.
Alapítványi bált rendeztek a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumban Zeg7Nap - Több mint háromszáz vendég részvételével rendezték meg pénteken este a Zrínyi Miklós Gimnázium idei alapítványi bálját az intézmény tornatermében. Mint elhangzott, már zajlik az iskola felújítása, 530 millió forintos beruházással.