Zalaegerszegi 7 Nap

Zalaegerszegi 7 Nap
WWW.ZEG7NAP.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Zalaegerszegi 7 Nap korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 08. 04.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 08. 04.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 07. 28.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 07. 28.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 07. 21.
Zalaegerszegi 7 Nap - 2022. 07. 21.
A záró harmadban fordított az Egerszegi Titánok, majd ezt tette a házigazda is Zeg7Nap - Kiélezett meccsen kapott ki a jégkorong OB III. legutóbbi fordulójában a megyeszékhely csapata.
A tehetségek versenye mellett adománygyűjtés is zajlott a ZAC-nál Zeg7Nap - A Zala Optika Kupáért írták ki a Sport XXI. tehetségnevelő programban szereplő korosztály (U12) számára az idei utolsó atlétikai versenyt, ami most már teremben zajlott, nevezetesen az Ostoros Károly Csarnokban.
A ZTE RK férfi csapata itthon, míg a női idegenben kapott ki Zeg7Nap - A hétvégén újabb fordulót ren­deztek az NB II-es röplabdabajnokságban, ahol a ZTE RK férfi együttese hazai pályán, a női csapat pedig idegenben kapott ki.
Karácsonyi műsor Botfán Zeg7Nap - December 12-én, vasárnap 16.30- kor az Összefogás Botfáért Egyesület szervezésében a botfai közösségek adnak karácsonyi műsort az Erdődy -Hüvös kastély parkjában, a mindenki karácsonyfájánál.
Megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött egy autó a 76-oson Zalaegerszegnél Zeg7Nap - A 76-os főúton Zalaegerszeg határában, a városból kivezető oldalon egy személyautó megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött szerda késő délután.
Készül a Magyar Közút! Ónos eső és havazás várható Zalában is Zeg7Nap - Csütörtökön és pénteken az ország számos megyéjében várható ónos eső, majd havazás, így Zalában is. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. érintett mérnökségei a szükséges előszórási és hóeltakarítási munkákról ütemezetten gondoskodni fognak, közölte a társaság.


Fizetett hirdetések

Szepesi Balázzsal a kkv-k válságkezeléséről és a vidéki gazdaságfejlesztésről Zeg7Nap - Annak ellenére, hogy a koronavírus-járványnak irgalmatlan ára volt, a magyar kis- és középvállalkozások megtalálták a módját, hogyan küzdjenek meg vele – mondja Szepesi Balázs szociológus-közgazdász, a Mathias Corvinus Collegium Közgazdasági Iskolájának és Vállalkozáskutatási Műhelyének vezetője.
A Pannon Tükör díjak átadása Zeg7Nap - A Pannon Tükör regionális kulturális folyóirat az alapításának huszonötödik évfordulóján, tavaly hozta létre a Pannon Tükör díjat, amelyet azoknak a szerzőknek adományoz líra, próza és kritika kategóriában, akik közel állnak a lap szellemiségéhez, publikációik kiemelkedő jelentőségűek a lap életében.
Hasznos vagy sem a rezsicsökkentés? Ezt gondolják olvasóink Márki-Zay Péter kijelentéseiről (videó) Zeg7Nap - A baloldali miniszterelnök-jelölt a közelmúltban többször is kifejtette: nem támogatja a polgári kormány által bevezetett rezsicsökkentést, így megválasztása esetén biztosan nem maradna a lakosság terheit mérséklő jelenlegi állami árszabályozás.
Meglepetés a kapuban Zeg7Nap - December hatodikán nem csak a Zala Megyei Szent Rafael Kórház gyermekosztályát látogatta meg a tűzoltók segítségével a Mikulás, hanem meglepetésszerűen feltűnt a Keszthelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon is.
Íme a szerdai zalai moziműsor Zeg7Nap - Mutatjuk, mit nézhet szerdán a zalai mozikban.
Zalai Hírlap-előfizetése most milliókat érhet! Zeg7Nap - Indul a Gyűjtse a milliókat! című nyereményjátékunk előfizetőink részére.
Két zalaegerszegi szociális intézménybe vitt ajándékokat a Titkos Mikulás Zeg7Nap - A járványhelyzet ellenére idén is megrendezte a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat a Titkos Mikulás adománygyűjtő akcióját, melynek keretében rengeteg ajándékot vittek két szociális intézménybe.
Egy év kihagyás után ismét megrendezik a Csarnok Kupát Zalaegerszegen Zeg7Nap - Péntektől vasárnapig három kategóriában 35 csapat verseng majd a Zalakerámia sportcsarnokban.


Fizetett hirdetések

Győzött a ZTE NKK és a Vadmacskák is a női amatőr NB I-ben Zeg7Nap - A női kosárlabda NB I/B Piros csoportjában a 9. fordulót rendezték, ahol a ZTE NKK hazai pályán, míg a Kanizsai Vadmacskák idegenben nyert.
Jó hétvégét zártak a Zalaegerszegi Vívó Egylet ifjú versenyzői Zeg7Nap - Edzői értékelés szerint is nagyon sikeres hétvégén jutott túl a Zalaegerszegi Vívó Egylet, melynek tagjai három döntős helyezést is elértek és ezekkel értékes pontokat gyűjtöttek be.  
Nem tudott ajtót nyitni az otthonában rosszul lett zalaegerszegi férfi Zeg7Nap - Otthonában rosszul lett, a segítségére érkezőknek pedig nem tudott ajtót nyitni egy idős ember Zalaegerszegen, egy Landorhegyi úti társasházban.
Oltási akcióhét: Két újabb helyszínen is felvehető a vakcina Zalában! Zeg7Nap - A Zala Megyei Kormányhivatal lapunkhoz eljuttatott tájékoztatása szerint 2021. december 6-tól december 12-ig tartó Oltási Akcióhét hétvégére eső napjain Zala megyében két újabb helyszínen is felvehető – szintén előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül, lakóhelytől függetlenül – a koronavírus elleni vakcina első, második vagy harmadik dózisa.